Diensten van onze garage in Haaltert

Als erkende Ford garage kan u voor heel wat terecht bij ons. Bent u op zoek naar een nieuwe Ford? Dan helpen we graag verder met de zoektocht van de wagen die perfect bij u aansluit. We zorgen zelfs eventueel voor de overname van uw huidige Ford. U kijkt liever uit naar een kwalitatieve tweedehandswagen? Bekijk dan ons aanbod online, of bezoek onze garage om alle mogelijkheden te overlopen. We gaan, indien gewenst, voor u op jacht via onze betrouwbare leveranciers.

Daarnaast mag u ook op een top service rekenen op vlak van klein of groot onderhoud van uw wagen. Garage De Doncker is zoals uw wagen zou moeten zijn: een goed geoliede machine. Is uw wagen defect? Carosserieschade? Bij ons kan u eveneens uw wagen laten herstellen. Ten slotte bieden we u ook graag de mogelijkheid aan om een minibus te huren.

We zorgen voor onderhoud en herstellingen van alle soorten voertuigen.

Auto ' s

Mobilhomes

Bestelingwagen

Onderhoud

Hoe verloopt dat? Snel en correct, net zoals u verwacht.
Onderhoud van uw wagen in Denderhoutem aan betaalbare tarieven? Check! Wist u dat regelmatig onderhoud de levensduur van uw auto met heel wat jaren kan verlengen? Vergeet uw wagen dus zeker niet op de correcte tijdsstippen bij ons binnen te brengen.

● Klein onderhoud
● Groot onderhoud
● Standaard check van filters, banden, remmmen, ...

Herstelling

Een accident of defect? Garage De Doncker helpt u verder.
Heeft uw wagen nood aan een herstelling? Voor zowel kleine als grote defecten of schade kan u beroep op ons doen. Laat uw wagen repareren in Denderhoutem in onze erkende Ford garage.

● Elektronica en Mechanica
● Carrosserieschade
● Andere defecten
Garage De Doncker

Diagnose

Alles begint bij de juiste diagnose. Reken op onze jarenlange ervaring.
Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat sneller en correcter een diagnose kan worden gesteld bij uw Ford wagen. Op die manier kan de effectieve herstelling veel vlotter van start gaan en worden uitgevoerd.

● Snelle service
● Nieuwste technieken
● Voor alle merken

Ontdek de Ford die bij u past

U bent op zoek naar een nieuwe Ford maar weet niet welk model te kiezen? Onze Ford experts helpen u graag verder in onze garage met advies op maat. Al een kijkje nemen? Bekijk hieronder alle modellen.

Op zoek naar een tweedehandswagen?
uw huidige wagen laten overnemen?

Bel ons: +32 (0)54 / 329 051

Of breng onze garage te Denderhoutem direct een bezoekje.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.