Waar voor uw geld

Tweedehands auto’s van het merk Ford te Denderhoutem

Een tweedehands wagen kopen houdt vaak heel wat risico’s in. Vooral wanneer u van een particulier een wagen koopt is het risico groot dat u binnenkort heel wat problemen zal ondervinden met de wagen die u gekocht hebt. U krijgt bij deze aankoop namelijk geen garantie dus als u vandaag de wagen koopt en morgen is de motor kapot, dan bent u gewoon uw geld kwijt.

Vermijd soortgelijke situaties en ontdek onze tweedehands auto’s in onze garage te Denderhoutem. Stuk voor stuk zijn onze wagens volledig in orde en bieden wij u een correcte aankoopprijs met daarbij de wettelijke garantie.

Wij beschikken over een ruim assortiment tweedehands auto’s van het merk Ford en van andere merken. Vindt u niet waarnaar u op zoek bent? Dan gaan wij voor u op zoek naar de geschikte wagen en nemen wij contact op met onze betrouwbare leveranciers.

Op deze pagina vindt u al enkele van onze aanbiedingen terug. Voor meer info over de wagen hoeft u gewoon de afbeeldingen te openen. Meer vragen over ons aanbod? Aarzel niet om ons te contacteren!

NIEUW: Diagnose en uitlezen alle merken met allernieuwste apparatuur. 

 

Contacteer ons!054 32 90 51