Groot en klein onderhoud

Onderhoud van uw auto in Denderhoutem aan betaalbare tarieven

Wist u dat regelmatig onderhoud van uw wagen de levensduur van uw auto met heel wat jaren kan verlengen?  Zeker de moeite dus om u aan een strikt onderhoudsschema te houden en uw wagen op correcte tijdstippen binnen te brengen.

Als erkend garagehouder zorgen wij voor een correct uitgevoerd nazicht en onderhoud van uw auto in ons atelier te Denderhoutem tegen betaalbare prijzen. Wij rekenen geen woekerprijzen aan zoals heel wat grote concessiegarages wel doen maar zorgen voor een correcte prijs voor elk uitgevoerd werk.

Zowel voor groot als voor klein onderhoud kan u bij ons terecht. Wij checken alle filters, banden, remmen en additionele zaken indien gewenst zodat u zeker bent van een veilig en betrouwbaar voertuig.

Bel ons meteen voor een afspraak voor het onderhoud van uw auto te Denderhoutem en wij kijken onze planning na om u zo vlug mogelijk te kunnen helpen.

NIEUW: Diagnose en uitlezen alle merken met allernieuwste apparatuur. 

Door onze constante vernieuwingen om onze klanten de beste service te bieden beschikken wij nu ook over een uitlijntoestel en een 7TON hefbrug, zo kunnen wij ook uw lichte bestelwagens de beste service geven! 

 

Contacteer ons!054 32 90 51