Mooie prijs, ongeziene service

Nieuwe Ford kopen in Denderhoutem tegen de beste condities

Als lokale dealer voor het automerk Ford bieden wij onze klanten steeds de beste aanbiedingen. In tegenstelling tot de grote dealers zorgen wij ook na de aflevering van de nieuwe wagen voor een correcte opvolging en een goede service.

Een nieuwe Ford kopen doet u namelijk niet elke dag en daarom vinden wij als lokale verdeler uit Denderhoutem dat hiervoor voldoende tijd moet uitgetrokken worden. Klanten en potentiële klanten die in onze garage binnenstappen worden niet onder druk gezet om toch maar een handtekening op papier te krijgen maar worden begeleid en geïnformeerd.  Zo verzekeren wij onszelf en de klant ervan dat ze een keuze gemaakt hebben waar ze zelf volledig achter staan.

Kom langs in onze garage en ontdek de huidige en nieuwe modellen van Ford. Wij zorgen voor een aangename ontvangst en ruim advies gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring.

Denkt u er ook aan om een nieuwe Ford te kopen en bent u uit de streek van Denderhoutem? Spring dan gerust eens binnen bij garage De Doncker en ontdek onze fantastische condities!

NIEUW: Diagnose en uitlezen alle merken met allernieuwste apparatuur. 

 

Contacteer ons!054 32 90 51