Professionele reparaties

Auto laten repareren in Denderhoutem in een erkende garage

In de nieuwste wagens zit vandaag de dag meer dan 50 procent elektronica. De oude, echte mechaniek verdwijnt dus langzaam maar zeker uit alle voertuigen en dit zorgt ervoor dat herstellingen vaak langer duren dan voorzien.  Een elektronicaprobleem moet dikwijls opgespoord worden en bepaalde stappen moeten gevolgd worden alvorens u tot een juiste diagnose kan komen.

Deze opzoekingsuren dienen natuurlijk allemaal door u betaald te worden. Heel wat garages maken dan ook graag misbruik hiervan en bezorgen u een torenhoge factuur met oneindig veel werkuren. Deze toestanden kan u echter vermijden als u beslist om uw auto te laten repareren bij garage Ivan De Doncker te Denderhoutem.

Onze jarenlange ervaring zorgt er namelijk voor dat wij sneller en correcter een diagnose kunnen stellen bij uw Ford wagen en op die manier ook veel vlugger de herstellingen kunnen uitvoeren.

Betaal u niet blauw aan werkuren maar neem vandaag nog de beslissing om uw auto te laten repareren bij een ervaren specialist te Denderhoutem. U zal ongetwijfeld zeer tevreden zijn over het resultaat!

NIEUW: Diagnose en uitlezen alle merken met allernieuwste apparatuur. 

Contacteer ons!054 32 90 51